Aanbod en tarieven kunnen wisselen per persoon en per behandeling. Dit heeft te maken met het holistisch kijken naar de persoon en welke behandeling of wens nodig is. 

(ik ga altijd vooraf in overleg).

Alle behandelingen vinden plaats in een kleine maar knusse salon. Omdat ik persoonlijke aandacht ERG belangrijk vindt, zullen er geen andere klanten geholpen worden tijdens jouw behandeling of wachtperiode. 

 

 

 

Begeleiding na diagnose

Duur: op aanvraag

Prijs: op aanvraag

Dit traject is voor iedereen die een diagnose heeft gekregen op het gebied van haar en huid. Daarbij kun je denken aan haaruitval na medicatie, vitamine tekorten, alopecia, psoriasis, seborroïsch eczeem en andere huidproblematiek.

Het krijgen van een diagnose kan een grote impact op je leven hebben wanneer dit gepaard gaat met gevoelens van angst, onzekerheid en onmacht. Binnen dit traject ga ik samen met jou opzoek naar een manier om om te gaan met die bijkomstigheden die komen kijken bij je diagnose.  Ik geef je hierin alle informatie die je nodig hebt tijdens dit proces en daarna. 

(mocht je geïnteresseerd zijn, bespreek ik graag persoonlijk waarom ik een aanvulling kan zijn).

 

Behandeling voor haar en hoofdhuid

Duur: 60 min

Prijs: €53,50 (vanaf 01-0624 €58,50)

Deze behandeling omvat een complete behandeling voor haar en hoofdhuid. Er wordt binnen de behandeling gestart met een detox om de hoofhuid te ontdoen van rest product, siliconen, talg en huidschilfers. Vervolgens wordt een voedende oliebehandeling gedaan. Deze bevat etherische olie om het haar diep en intensief te voeden. Er wordt afgesloten met het aanbrengen van een masker of conditioner.

Deze behandeling is geschikt voor ieder haartype. 

 

Behandeling voor haar en hoofdhuid (inclusief knippen)

Duur: 90 min

Prijs: €79,45 (vanaf 01-06-24 €84,45)

Deze behandeling omvat een complete behandeling voor haar en hoofdhuid, in combinatie met knippen. Hierbij wordt gestart met een knipbeurt in droog haar, welke wordt vervolgd met de detox om de hoofhuid te ontdoen van rest product, siliconen, talg en huidschilfers. Vervolgens wordt een voedende oliebehandeling gedaan. Deze bevat etherische olie om het haar diep en intensief te voeden. Er wordt afgesloten met het aanbrengen van een masker of conditioner. Deze behandeling is geschikt voor ieder haartype. 

 

Consult haar en hoofdhuid

Duur: 30 min

Prijs: €26,50

Dit persoonlijke gesprek is gericht op de individuele klachten en behoeften van de klant. Na afloop van het gesprek beschikt de klant over informatie en tools om blijvend de juiste verzorging aan je hoofdhuid en haar te geven. Gezond haar groeit uit een gezonde hoofdhuid!

 

Knipbehandeling 

Duur: 30 min

Prijs: €25,95

Mijn voorkeur gaat er naar uit om het haar droog te knippen. 

 

Wassen, knippen, föhnen en/of tang gebruik voor krullen (alleen lang haar)

Duur: 60 min

Prijs: €37,95

 

Biologische Alternatieve kleuring

Een kleuring zonder ppd en ammoniak, deze kleuring garandeert een enorm natuurlijke resultaat met respect voor haar en hoofdhuid. Het heeft geen sterke geur tijdens het inzetten en inwerken en laat geen verfresten achter. Omdat deze kleuring een gezondere vorm van kleuren omvat, zal elke haar zich aanpassen aan de kleuring en dat maakt dat het eindresultaat gemêleerd en natuurlijk zal zijn.

Duur: 90

Prijs: €52,95 (vanaf 01-06-24 €57,95)

Let op: Prijs is op basis van een korte coupe, indien er meer product nodig is, zal er een toeslag berekend worden.

 

Oplichten doormiddel van highlights met muts of folies. 

Een oplichtende klei/poeder die stuifvrij is en veel milder in gebruik. Ik kies ervoor om met 1,5% waterstof te werken en ga niet verder dan 3 tinten lichter om beschadiging te voorkomen. Het resultaat is wel altijd erg mooi en natuurlijk. 

Duur: 90 min of langer

Prijs vanaf: 57,95 (vanaf 01-06-24 62,95)

 

Beschikbaarheid

Maandag 9:30/13:00

Woensdag 9:00/13:00

Donderdag 9:00/17:00

Avonden bij uitzondering

 

NB. Graag zonder producten in het haar verschijnen op de afspraak. De producten die tijdens de behandeling worden gebruikt, worden achteraf in rekening gebracht.