Ciska I Haargezondheid 

Ik mag mezelf bijna 20 jaar haarstylist noemen en heb een grote interesse in hoofdhuidaandoeningen.

Toen ik in dit mooie vak begon, had ik zelf veel lichamelijke klachten waaronder atopisch eczeem (atopisch eczeem is een veel voorkomende, niet besmettelijke, chronische ontstekingsziekte van de huid). Je kan je dan ook voorstellen dat ik erg ongerust was dat ik niet in dit vak zou kunnen eindigen. Gelukkig ben ik na jaren zoeken terechtgekomen bij een voedingsdeskundige en kreeg ik veel informatie over voeding. Vanaf dat moment kwam ik erachter dat je met voeding ontzettend veel kan bereiken, maar bij voeding alleen blijft het niet voor mij.

Allergieën zien we steeds meer en vaker, ook hierin kan ik bijdragen met mijn kennis en kunde aan jouw Haargezondheid.

Het afgelopen jaar heb ik meerdere Haarvriendelijke cursussen gevolgd en heb daar veel kennis verkregen over het belang van een gezonde hoofdhuid. Ik zal me hier blijvend in ontwikkelen.

In mijn werk zie ik helaas steeds meer hoofdhuid problematiek. Wat mij opvalt is dat de klant zich vaak niet bewust is van het probleem of dat er sprake is van schaamte waardoor het niet bespreekbaar wordt gemaakt. Een consult en aanpassingen van je producten zijn soms al voldoende om van je klachten af te komen. Mijn missie is om te zorgen dat jouw klachten en onzekerheden verledentijd worden. 

In de huidige maatschappij zijn we ons steeds bewuster van de ingrediënten in de producten en de verpakkingen die we dagelijks gebruiken. Ook in chemische haarverf en haar producten zitten ingrediënten waar je niet altijd van op de hoogte bent.

 

Na 20 jaar in het kappersvak is het voor mij ontzettend belangrijk geworden om gezond te kunnen werken en jullie hierin mee te nemen. 

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.